Wie ik coach

Met veel inspiratie coach ik mensen die zich persoonlijk willen ontwikkelen om beter in hun werk te kunnen presteren. Ik richt mij voornamelijk op leerkrachten en schoolleiders van basisscholen én op ouders van kinderen in de basisschoolleeftijd. Naast mijn coachingsvaardigheden liggen hier mijn expertise en ervaringen.

Coachen is een ontwikkelproces, mijn rol als coach is om jou hierin uit te dagen en te ondersteunen. Jij stuurt en ik sluit aan bij jouw situatie, ervaringen en vragen. We richten ons op de toekomst, daar waar jij naar toe wil. Waarbij de omstandigheden van nu het uitgangspunt zijn.

Onze coach-relatie is gebaseerd op gelijkwaardigheid. Dit betekent dat ik jou niet adviseer, niet diagnosticeer en niet jouw probleem oplos. Wat ik wel doe is uitgaan van jouw uniekheid, van jouw potentie en al jouw kwaliteiten. Ik begeleid je in het vinden van jouw eigen, autonome en authentieke weg want je draagt je eigen antwoorden al bij je!

 • Wil je als mens zelfbewust in het leven en in je werk gaan staan?
 • Wil je je talenten en passie tot bloei brengen?
 • Weer geïnspireerd voor de klas staan?
 • Weer genieten van het prachtige vak wat je uit mag oefenen?
 • Openstaan voor de kinderen in jouw groep?
 • Ben je leidinggevende in het basisonderwijs en heb je behoefte aan inspiratie?
 • Wil je groeien om jezelf en jouw school tot bloei te brengen?
 • Wil je de juiste keuzes maken?
 • Flow ervaren?
 • Je werk (weer) laten floreren en op je best presteren?

Beantwoord je bovenstaande vragen met een ja? Dan ben ik jouw coach! Neem contact met mij op, ik coach je hier graag mee.

Ook coach ik graag ouders. In mijn werk als leerkracht en schoolleider heb ik via hen veel geleerd over opvoeden. Deze ervaringen gebruik ik om ouders te helpen bij hun opvoeding. Om deze positief, zelfbewust, met inzicht (in de kwaliteiten van henzelf en hun kind) energiek en met humor vorm te geven.

Ben je geen ouder, leerkracht of schoolleider, maar een leidinggevende in een andere werkbranche en wil je toch door mij gecoacht worden? Dan kunnen we een afspraak maken om te verkennen of ik de expertise heb om jou te coachen.

Dit beheers ik

 • Transactionele analyse
 • MBTI®
 • Bewustzijnsleer
 • Kernwaarden
 • EGO
 • Mijn eigen ervaringen
 • Speelse en serieuze werkvormen
 • Het hier en nu
Share