Wie ik ben

Mijn naam is Annemiek Franse. Als tip-gever breng ik talent, inspiratie en passie op het werk en bij jou zelf. Ik coach voornamelijk in het onderwijs en opvoeden.

Na 25 jaar ervaring op verschillende scholen, waarin ik van klassenleerkracht naar locatieleider gegroeid ben, zet ik als coach mijn ervaring en expertise in. Ik wil energie in organisaties brengen. Mensen vanuit bloei laten functioneren, vanuit hun eigen kracht en kwaliteiten.  Zo kan iedereen het beste van zichzelf geven.

Dit ben ik

 • Verfrissend
 • Energie-gevend
 • Creatief
 • Inspirerend
 • Talentbewust
 • Verbindend
 • Idealistisch
 • Flinke dosis lef
 • Doelgericht
 • Gedreven
 • Sensitief
 • Met souplesse

Mijn drive

Deze ontwikkeling, van jou als mens, is mijn geloof in beter presteren. Ik geloof in de omgekeerde weg van de competentiegerichte werkwijze. Dus niet de competenties maar jij als persoon bent leidend in hoe je deze competenties invult. Wat zijn jouw specifieke talenten en hoe kun je deze inzetten? Waar voelt werk niet als (te)veel maar ervaar je energie en passie? Hoe geef je jouw inspiratie een plek in je werk? Hoe vind je jouw balans tussen werk wat ‘moet’ en waar je warm voor loopt?

Persoonlijke ontwikkeling

In mijn loopbaan ben ik altijd op zoek geweest naar persoonlijke ontwikkeling. Ieder kind in mijn groep kwam binnen met zijn eigen ik en eigen kwaliteiten. Aansluiten bij hun ontwikkeling gaf kinderen zelfvertrouwen, talent-erkenning en een open houding naar de wereld. Tegelijkertijd ontwikkelde ik mezelf ook. Van ieder kind leerde ik, werd ik een betere leerkracht. Later als leidinggevende begeleidde ik volgens hetzelfde principe. Het Ervarings Gericht Onderwijs paste bij mijn humane kijk op ontwikkeling. Meegaan in de ervaringsstroom van kinderen, op zoek gaan naar het welbevinden, de betrokkenheid, de competenties en de verbondenheid van ieder kind. Dat werd en is in mijn leven mijn basis. Van ‘wat heeft dit kind in deze situatie van mij nodig’  naar ‘wat heeft deze persoon in deze situatie nodig’.

Waardevol

De talenten en passies van mensen boeien mij. Wat drijft mensen? Waar groeien mensen van? Hoe kan ik mensen inspireren om zichzelf te worden en dit waardevol in te zetten in hun werk? Om vanuit wie zij zijn in hun (werk)omgeving bloei te geven.

Tip

Mijn tip heeft me gebracht waar ik nu ben. Geïnspireerd heb ik mijn passie gevolgd en mijn talenten ontwikkeld. Van schoolleidersopleidingen tot mindfulness, van bewustzijnsleer naar een trainersopleiding en van onderwijs aan jonge kinderen tot haptonomie.

Met aandacht en oprechte nieuwsgierigheid ga ik samen met jou op zoek naar jouw Talent, Inspiratie en Passie!
Hoe jij, vanuit wie jij bent, jouw prestaties omhoog kunt stuwen naar een betekenisvolle invulling van jouw werk!

Ben je uitgedaagd? Wil je hier meer over weten? Nieuwsgierig? Je kan me opzoeken op Facebook of LinkedIn. Maar stuur liever een mailtje of bel me voor persoonlijk contact. Want persoonlijke ontwikkeling vraagt om een persoonlijke benadering! Graag ga ik met jou in gesprek. Om vanuit wederzijdse erkenning jouw persoonlijke bloei centraal te zetten in jouw coachingstraject! Want… Hoe je bloeit, kies jezelf!

Share