Wat tip inhoudt

Tip staat voor talent, inspiratie en passie. De waarden die jou maken tot het unieke mens die je bent. Daar geloof ik in, de mens die de leerkracht, de ouder of leidinggevende is. Als je als mens je bewust bent van jouw kwaliteiten stroomt je werk bijna als vanzelf. Bovendien werkt het in het onderwijs en opvoeding zo dat de kinderen geïnspireerd raken door de persoon die je bent. Of je bloeit, kies je zelf! Maar ook hoe je bloeit! En daar wil ik samen met jou naar op zoek gaan. Jouw tip in je werk naar boven halen, zodat jij op jouw best kunt functioneren.

Na een succesvolle loopbaan in het onderwijs, waarin ik van klassenleerkracht naar locatieleider gegroeid ben, kan ik met vol vertrouwen zeggen dat talent, inspiratie en passie dé handvatten zijn om met succes te presteren. Daarom zijn deze kwaliteiten de ziel van mijn bedrijf. Deze drie kwaliteiten vormen samen een perfecte basis waar ontwikkeling op kan aarden.

Hoe succesvol is het als je passie, talent en inspiratie kan bundelen? Je bent in je element, functioneert op je best en je biedt jezelf de mogelijkheid jouw dromen te realiseren. Ik coach jou hier graag mee.

Share