Teamontwikkeling

Samen met je collega’s op zoek naar wat jullie als team bindt. Betere prestaties willen leveren door als mens jezelf te ontplooien? Ik kom graag samen met jullie een traject op doelgerichte wijze, met inspirerende werkvormen, invulling geven.

De ondernemende school·Schoolontwikkeling

In deze workshop focussen we op de ondernemende leerkrachten, kinderen, schoolleider en ouders. Autonomie, kansen, dromen en experimenteren zijn kernwoorden.

Lees hier meer over

Lees meer hierover

Op aanvraag·Teamontwikkeling

Wil je groeien met en in jouw team? Zoek je bijvoorbeeld verbetering op het gebied van communicatie, stresspreventie of talentontwikkeling dan lever ik graag teamcoaching op maat! Vanuit jullie vraag naar een inspirerend aanbod.

Lees hier meer over

Lees meer hierover

Go with the flow·Teamdag

Op een teamdag of studiedag stap ik op een zeer open wijze samen met mijn coachmaatje Hans Notmeijer jouw organisatie binnen. Niet het programma maar het team is leidend.

Lees hier meer over

Lees meer hierover

Powersessie·Workshop

Een drukke periode achter de rug? Een gemis aan energie en positiviteit? Afhankelijk van wat bij groepen of teams nodig is, wordt al bewegend, ontspannend, uitdagend, spelend of ontdekkend de inspiratie en passie weer teruggebracht.

Lees hier meer over

Lees meer hierover

Share