Workshop

Reflecteren in de klas

In één tot anderhalf uur begeleid ik jou en de kinderen naar een reflectie. Afhankelijk van de leeftijdsgroep wordt de werkvorm aangepast. In de onderbouwgroepen reflecteren we met behulp van symbolen, in de bovenbouwgroepen aan de hand van vragen. De kinderen zijn actief aan het werk en er is veel ruimte voor overleg.

Veilige sfeer

Uitgangspunt is een veilige sfeer waarin besproken wordt hoe jouw talenten en passies ervaren worden. Na de reflectie is er de mogelijkheid tot een nagesprek met de leerkracht. In dit gesprek wordt, na een korte procesevaluatie, gefocust op jouw kracht; hoe je deze al inzet en hoe je deze kunt vergroten. Je krijgt deze dag een cadeautje van de kinderen, maar ook zij zullen een prachtig geschenk krijgen!

Tarief

Wil je meer informatie hebben over het tarief? Dan kun je altijd contact met mij opnemen.

Werkplek

Ik werk vanuit Zuidoostbeemster in het werkgebied Noord-Holland. Valt jouw werkplek buiten dit werkgebied dan overleggen we hierover.

Twijfel je? Laat mij je bellen

Heb je nog vragen of twijfel je nog of ik jou zou kunnen helpen? Laat mij je dan bellen. In een vrijblijvend gesprek praten we over wat ik voor jou kan betekenen en kunnen we elkaar alvast leren kennen. Ik kijk ernaar uit!

Share