Individuele coaching

Jouw bloei

Wil je jezelf ontwikkelen? Jouw tip; talent, inspiratie en passie inzetten omdat je denkt dat er meer in zit? Of omdat je voelt dat jouw energie weg glipt? Ben je net gestart en nog onzeker over wat je kan en hoe je het wil aanpakken? Wil je groeien en bloeien?

In een persoonlijk coachingstraject starten we met de doelen die jij wilt behalen. Wat jij bereikt wil hebben na de coachingssessie. Deze doelen of vragen zijn leidraad in het traject.

Stevige wortels

Dit traject kan ingezet worden als je een starter bent, weer gaat werken na een burn-out of juist ter voorkoming van een burn-out, of om je duurzame inzetbaarheid te vergroten. In 5 tot 8 sessies geven we deze ontwikkeling stevige wortels. De frequentie van de sessies zijn meestal eens in de twee tot vier weken.

Maatwerk

Mijn coaching is maatwerk, ik sluit me aan bij wie jij bent en hoe je dingen aanpakt. De coaching zal vanuit de praktijk vorm krijgen. Reflectie en bewustwording van je eigen handelen zijn uitgangspunten voor het inzetten van bij jou passende (nieuwe) interventies.

Tarief

Het is maatwerk en dat betekent dat ik naar aanleiding van de intake het tarief van de coaching bepaal. Hierin neem ik eventuele reiskosten mee.

Werkplek

Ik werk vanuit Zuidoostbeemster in het werkgebied Noord-Holland. Ik kan je op mijn werkplek ontvangen, maar liever kom ik op jouw werkplek. Hier kan ik de sfeer en omstandigheden zien en voelen waar jij in werkt. Dat is immers de plek waar jij je persoonlijk wil ontwikkelen.

Twijfel je? Laat mij je bellen

Heb je nog vragen of twijfel je nog of ik jou zou kunnen helpen? Laat mij je dan bellen. In een vrijblijvend gesprek praten we over wat ik voor jou kan betekenen en kunnen we elkaar alvast leren kennen. Ik kijk ernaar uit!

Share