Duo-coaching

Beter samenwerken

In 3 bijeenkomsten verken, verdiep en borg ik jullie samenwerking. In de verkennende fase zullen we jullie verwachtingen en huidige werkwijze bespreken. Wat verloopt al soepel en waar lopen jullie tegenaan?

We starten de coaching met het verkennen van jullie samenwerking, jullie kwaliteiten en de punten waar het wat jullie betreft knarst.

Goede samenwerking

In de verdiepende fase gaan we op zoek naar jullie talent, inspiratie en passie. We onderzoeken wat jullie onder goede samenwerking verstaan.

Heldere afspraken

In de borgende fase zullen we jullie succesvolle samenwerking vieren, heldere afspraken maken over hoe jullie dit kunnen continueren en hoe jullie elkaar kunnen aanspreken wanneer de samenwerking minder goed gaat.

Tarief

Omdat mijn coaching maatwerk is, betekent dit dat ik naar aanleiding van de intake het tarief van de coaching bepaal en eventuele reiskosten hierin meeneem.

Werkplek

Ik werk vanuit Zuidoostbeemster in het werkgebied Noord-Holland. Ik kan jullie op mijn werkplek ontvangen, maar liever kom ik op jullie werkplek. Hier kan ik de sfeer en omstandigheden zien en voelen waar jij in werkt. Dat is immers de plek waar jullie je persoonlijk willen ontwikkelen.

Twijfel je? Laat mij je bellen

Heb je nog vragen of twijfel je nog of ik jou zou kunnen helpen? Laat mij je dan bellen. In een vrijblijvend gesprek praten we over wat ik voor jou kan betekenen en kunnen we elkaar alvast leren kennen. Ik kijk ernaar uit!

Share